Jubilerend Concordia Obbicht organiseert Taptoe Born

Concordia Obbicht
Concordia Obbicht
Foto: SGN

De Taptoe Born wordt dit jaar georganiseerd door Concordia Obbicht. Dit spektakel wordt op zaterdag 22 juni gehouden op de Markt in Obbicht.

Het jubilerende korps uit Obbicht nodigt u van harte wil om de Taptoe te bezoeken.

Nadat de ‘Taptoe Born’ vanwege het OLS eenmalig in september werd georganiseerd keert het mars- en showspektakel dit jaar terug in het ‘traditionele’ vierde weekend van juni. Concordia Obbicht is de organiserende vereniging, waarbij de deelnemende verenigingen, waaronder ook de Jeugddrumband van de aw-gemeinte Bor, waarvan de leden op zaterdag 22 juni letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor zullen zetten op de Markt in Obbicht.

De taptoe is gratis toegankelijk en begint om 19:00 uur met het voorstellen van de deelnemende verenigingen uit de voormalige gemeente Born:

  • Concordia Obbicht;
  • Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht–Papenhoven;
  • Harmonie L’Union Born;
  • Jeugddrumband aw-gemeinte Bor;
  • Muziekgezelschap Juliana Holtum;
  • Harmonie St. Cecilia Grevenbicht–Papenhoven.

Muziek verbindt

Na de gezamenlijke afsluiting van de taptoe zal de tapkraan nog even blijven lopen op een van de meest sfeervolle ‘nazit’ locaties onder de bomen direct naast de Obbichter Markt en zullen de verbroederende feestelijkheden worden voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de muzikale omlijsting heeft Concordia Obbicht de mannen van Neet te Redde en de Roepoepers bereid gevonden om te zorgen voor een ongetwijfeld overheerlijke ambiance!

Jubileumweekend Concordia Obbicht

De taptoe maakt een belangrijk deel uit van het jubileumweekend van Concordia Obbicht dat dit jaar haar 130-jarig bestaan viert. Naast de taptoe zijn er tal van gezellige activiteiten op vrijdag 21 (receptie & feestavond) en zondag 23 juni (familiedag). Meer informatie over de Taptoe Born en alle andere feestelijkheden is te vinden op www.concordiaobbicht.nl.

Cookieinstellingen