Houtumse Revue is ditmaal ‘De Waeg Kwiet!'

31 aug , 16:00 Nieuws
houtumse revue
De Houtumse Revue, het theatergezelschap uit Holtum, kondigt met groot enthousiasme de start van de repetities aan voor hun nieuwste en 40ste productie.
De Waeg Kwiet! wordt een boeiende voorstelling, die vanaf 18 januari 2025 te zien zal zijn in De Auw Sjoal en "belooft een unieke en meeslepende ervaring te worden voor alle bezoekers".
De Waeg Kwiet! vertelt het verhaal van een volkstuintje naast de A2, dat door de geplande verbreding van de snelweg voor onverwachte en soms hilarische wendingen zorgt. De spanningen lopen verder op wanneer bijzondere types, met mogelijk verkeerde bedoelingen, zich met de situatie beginnen te bemoeien. De regie van deze bijzondere voorstelling ligt in handen van de ervaren regisseur Paul Hendriks, die al meerdere jaren verbonden is aan dit gezelschap.
"We zijn ontzettend blij dat we na maanden van voorbereiding nu eindelijk de repetities kunnen starten," zegt Paul Hendriks. "Het is een verhaal dat dichtbij huis speelt, met herkenbare personages en situaties, en we kunnen niet wachten om het publiek kennis te laten maken met deze productie."
De repetities vinden elke dinsdag en zondag plaats in De Auw Sjoal, waar alle vrijwilligers zich volledig inzetten om elke scène, elk lied en elk decorstuk tot in de puntjes uit te werken. De première van De Waeg Kwiet! staat gepland voor 18 januari 2025 om 20:00 uur.
Tickets zijn vanaf 14 december verkrijgbaar.