Sittardse schrijft boek in twee weken en wint uitgeefcontract voor boekenreeks

10 sep , 16:00 Nieuws
geef me een teken
Als jong meisje droomde Michon Voncken van een leven als schrijfster, maar na haar studie aan de Universiteit van Tilburg kwam ze in de marketing terecht.
Toch bleef de wens om schrijfster te worden op de achtergrond aanwezig. Midden april dit jaar las Michon over de landelijke schrijfwedstrijd ‘Magische Zomer’ van uitgeverij de Verhalenfabriek. “De deadline was 1 mei, dus ik had nog twee weken. Maar hoe krap die timing ook was, ik besloot er eindelijk voor te gaan en de kans te grijpen.”
In twee weken tijd schreef zij het boek ‘Geef mij een teken’. Het is een verhaal waarin voor Michon op magische wijze alles op zijn plek valt. Het boek haalde de shortlist en niet veel later hoorde Michon dat haar boek wordt uitgegeven. Het verschijnt aanstaande zondag 15 september.
Er komen nog twee boeken aan, omdat Michons eerste boek onderdeel is van de boekenserie ‘de Cappuccino Club’, een reeks in het genre feelgood romcom over drie eigenzinnige vrouwen in de dertig, elk met haar eigen uitdagingen. Ze zijn verbonden door hun geschiedenis, onvoorwaardelijke vriendschap en het wekelijkse kopje cappuccino. De thema’s van de boeken passen bij de hedendaagse vrouw. Natuurlijk gaat het over de liefde, maar ook over carrière maken, het moederschap, spiritualiteit en de rol van digitale media en influencers.