Glenn Bakx eerste speler Limburg Eaters

Foto:

Vorig seizoen was hij de allerlaatste spelers die werd toegevoegd aan de spelerslijst van Eaters Geleen. Voor komend seizoen is nummer 49 Glenn Bakx de eerste speler op de sheet van Limburg Eaters.

De 25-jarige verdediger was de maker van de game winning goal (10-0 winst na eerder 9-0 verlies) vorig jaar tijdens de gewonnen merkwaardige finale om de Larry van Wieren Cup.
Bakx begint aan zijn achtste seizoen voor Eaters en is uitgegroeid tot een stabiele verdediger die zijn defensieve taken goed uitvoerde, ondanks het moeilijke seizoen dat Eaters beleefde. Hij werd daarvoor beloond met de Runner Up Award van Speler van het Jaar.
Met ruim 250 wedstrijden voor Eaters zal Glenn het komende seizoen een van de mannen zijn die de kar moet gaan trekken. “Nieuw seizoen, nieuwe uitdagingen, ik kan niet wachten om weer het ijs op te gaan met de jongens en ben blij weer voor mijn club uit te gaan komen.”
Glenn is zo als gewoonlijk topfit, mede door de goede begeleiding bij Sportvision. Hij traint er 3-4 per week en volgt een speciaal op hem geënt trainingsprogramma.
Foto: © Jan Hofstede
Cookieinstellingen