Acht spelers weg bij Fortuna Sittard

Foto: Rik van Mulken

Fortuna Sittard heeft besloten om de aflopende verbintenissen van acht spelers niet te verlengen. Van vijf van hen is nog niet bekend waar zij volgend jaar spelen. Voor twee van hen geldt dat zij terugkeren naar hun club. Alleen Tomas Overhof heeft waarschijnlijk een nieuwe club gevonden.

 

Sjoerd Linssen, Kevin Kis, Lars Gulpen, Andrew Marveggio en Jelle van Rijswijk weten nog niet voor welke club zij komend seizoen uitkomen. Tomas Overhof speelt komend seizoen waarschijnlijk voor EVV Echt. Huurkrachten Sem de Wit (ADO Den Haag) en Elroy Pappot (FC Utrecht) keren terug naar hun club.

Technisch manager Charly Chudik: “Doorselecteren betekent keuzes maken. Vanuit menselijk oogpunt is het niet leuk om afscheid van ze te nemen, maar vanuit voetbaltechnisch perspectief is het noodzakelijk voor de club. Gelukkig staan er tegenover de vertrekkende spellers ook een aantal blijvers. Keeper Glenn Daniels, Roel Janssen, Jordy ter Borgh en Donny de Groot beschikken allen over een doorlopend contract. Daarnaast zijn er de verlengde contracten van Joeri Schroijen, Dennis Dengering en Jordie Briels. Samen met het technisch hart van de club zijn we keihard bezig om de selectie voor het komende seizoen verder invulling te geven.”

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen