Fortuna Sittard oefent tegen FC Porto

Foto: Rik van Mulken

Op woensdag 15 juli 2015 speelt Fortuna Sittard om 18:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Porto.

De Portugezen komen sinds 1933 onafgebroken uit op het hoogste niveau en mochten zich 27 keer tot landskampioen kronen. Samen met Sporting Lissabon en Benfica vormen ze de tradionele ‘grote drie’ van het voerbal in Portugal.

De prijzenkast van FC Porto is goed gevuld met Europese prijzen. Zo wonnen zij tot twee keer toe de Champions League (1987 en 2004). Ook de Europa League werd tweemaal gewonnen (2003 en 2011), net als de Wereldbeker (1987 en 2004). In 1987 werd tevens de Supercup gewonnen.

Een mooie tegenstander dus met grote namen uit het verleden en heden. De huidige trainer, Lopetegui, heeft illustere voorgangers als Sir Bobby Robson, Jose Mourinho, Andre Villas-Boas en Co Adriaanse. In het recente verleden speelden grote namen als Hulk, Falcao, Anderson, Cavalho, Pepe en Alves voor ‘De Draken’. Maar ook de huidige selectie bulkt van talent en ervaring. Kom daarom op 15 juli naar het Fortuna Sittard Stadion en geniet van de unieke gelegenheid om deze Europese topclub aan het werk te zien.

Tickets
Wilt u deze unieke wedstrijd niet missen? Koop dan snel uw kaarten in de voorverkoop. Er zijn kaarten te koop voor Ricksen Side en de gehele Oostribune (vak C/D/E/Fun). Hiervoor gelden de volgende prijzen:

Ricksen Side: Volwassenen € 10, Jeugd t/m 17 jaar € 5
Oosttribune (vak C/D/E/Fun): Volwassenen € 15, Jeugd t/m 17 jaar € 5

Houd er a.u.b. rekening mee dat u gevraagd kan worden om uw legitimatiebewijs te tonen.

Voorverkoopadressen & Online voorverkoop
» Wilsport, Steenweg 51, Sittard
» Viventy Kappers, Elisabethstraat 3, Geleen
» Peter Schols Schoenmode, Molenweg 28, Maasbracht
» online bestellen 

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen