Ambassadeurs versterken Limburgse Handbaldagen

LHD 2014
LHD 2014
Foto: Screenshot live stream

GaiaZOO, SnowWorld en Fitland XL Sittard mogen zich ambassadeur van de Limburgse Handbaldagen noemen.

“Deze bedrijven geloven in de Limburgse Handbaldagen en willen hierin investeren. Met dit ambassadeurschap versterken we elkaar in de regio. We kunnen onze bezoekers mooie extra’s bieden bovenop drie dagen tophandbal,” zegt Commercieel Manager LHD Martijn Kunnen.

GaiaZOO steunt de Limburgse Handbaldagen met gratis toegangskaarten voor de dierentuin. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen bij de aankoop van een passe partout voor de LHD hiervan gebruik maken. “GaiaZOO vindt het belangrijk dat er op hoogwaardig niveau met elkaar wordt samengewerkt in Limburg. Niet alleen versterken we elkaar als organisatie, ook zetten we hiermee de regio op de kaart. Een belangrijk motief voor ons ambassadeurschap,” zegt Hans Nicolaes, Commercieel Manager van GaiaZOO.

Fitland XL Sittard biedt volwassenen met een passe partout een speciaal wellnessarrangement aan. “Wij geloven dat we een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de balans in het leven van omwonenden. Bij hard werken, sport en gezonde voeding hoort ook ontspannen in ons wellnessresort. We zijn er trots op dat we als ambassadeur van de Limburgse Handbaldagen in de gelegenheid zijn om drie dagen tophandbal in onze Topsporthal te mogen organiseren. Als thuisbasis van OCI-Lions en samen met de andere ambassadeurs dragen we graag het tophandbal in Zuid-Limburg uit,” zegt Bartho van der Heijden, General Manager van Fitland XL.

SnowWorld geeft bezoekers van de Limburgse Handbaldagen korting op toegang tot de skipiste. Daarnaast stelt SnowWorld een aantal mooie arrangementen ter beschikking die verloot zullen worden tijdens de Handbaldagen. “Als ambassadeur steunt SnowWorld graag lokale sportinitiatieven en biedt daarbij de bezoekers van de Limburgse Handbaldagen graag de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met de wintersport”, aldus Whitney Peters van SnowWorld Leisure.

De 28e editie van de Limburgse Handbaldagen vindt plaats op 27, 28 en 29 december in Fitland XL Sittard. Naast de Limburgse clubs OCI-Lions en Targos Bevo HC nemen zes buitenlandse teams – Sydney Uni HC, ABC/UMinho, SKIF Krasnodar, AHC Potaissa Turda, Viking Håndball en HC Dukla Praha – deel aan het toernooi. De Limburgse Handbaldagen zijn meer dan tophandbal alleen. De succesformule bestaat uit een combinatie van topsport en entertainment. De organisatie ligt in handen van de toernooicommissie met 12 vrijwilligers. Tijdens de toernooidagen worden zij ondersteund door ruim 100 vrijwilligers.

Cookieinstellingen