Armitstead en Stam nog 2 jaar bij Boels-Dolmans

Foto: Jérémy-Günther-Heinz Jähnick/Quaregnon - Le Samyn, 4 mars 2015, départ (B40) [CC BY-SA 3.0] - 2015 - Boels Dolmans Cycling Team

Het succesvolle dameswielerteam Boels-Dormans Cycling Team weet zich tot eind 2018 verzekerd van de inzet van de Britse wielrenster Lizzie Armitstead en de Nederlandse teammanager Danny Stam.

Dat het team bekend op haar website. Volgens Boels-Dormans wordt daarmee de continuïteit van deze succesvolle sportformatie gewaarborgd. Armitstead en Stam hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het Boels-Dolmans Cycling Team, dat de afgelopen seizoenen uitgroeide van talentenploeg tot de toonaangevende internationale topformatie van het afgelopen voorjaar.

Armitstead voegde zich met Stam in 2013 bij de formatie en boekte met de wereldtitel op de weg (2015) en eindzeges in de wereldbeker (2014 en 2015) de belangrijkste sportieve successen voor Boels-Dolmans. Dit voorjaar won zij al de Omloop Het Nieuwsblad, de Strade Bianche, de Trofeo Binda en de Ronde van Vlaanderen.

Cookieinstellingen