Fortuna Sittard speelt vrijdagavond uit tegen FC Dordrecht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Aanstaande vrijdag speelt Fortuna Sittard uit tegen FC Dordrecht. Fortuna Sittard gaat er op jacht naar de tweede uitoverwinning van dit jaar.

Fortuna Sittard beschikt sinds het sluiten van de wintertransferperiode over 5 nieuwe spelers – doelman Miguel Santos, de middenvelders Vitor Saba en Emrah Bassan en de aanvallers Sjoerd Ars en Finn Stokkers – en een vernieuwde technische staf. Los van het feit dat de veranderingen in de personele bezetting om een nieuwe teamfoto vroegen is het voor trainer Sunday Oliseh vooralsnog een puzzel om uit te vogelen hoe hij de nieuwe aanwinsten het beste kan inpassen.

Daarbij komt dat van de nieuwelingen alleen doelman Santos volledig fit is. Middenvelder Vitor Saba ontbreekt om die reden voorlopig in de selectie. Finn Stokkers zit bij de wedstrijdselectie, maar Sunday Oliseh kon nog niet zeggen of hij vrijdag speelt. Voor het overige jan Oliseh verder niet beschikken over Kamen Hadzhiev (schorsing) en Jordi Briels (voetblessure). Over het al dan niet meespelen van Gavin Vlijter valt vrijdag de beslissing.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen