Fortuna Sittard past kaartverkoop en toegangsbeleid aan

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard is een tijdje geleden gestart met de online verkoop van de seizoenkaarten. Komend seizoen zijn ook losse wedstrijdtickets online te koop. Daarnaast voert de club nog een aantal andere wijzigen door betreffende de kaartverkoop.

Van de tot nu toe verkochte seizoenskaarten werd 80% online aangeschaft. De switch naar de online verkoop en een ander toegangsbeleid (ook voor sponsoren), hebben een aantal gevolgen, zo meldt de club op haar website.

Voor supporters is het van belang te weten dat alle seizoenkaarten, losse tickets en businesskaarten bij binnenkomst worden gescand door een steward of host(ess). Daarmee wil de club voorkomen dat er met toegangskaarten wordt gefraudeerd en meerdere personen zich met dezelfde kaart onrechtmatig toegang verschaffen tot het stadion.

Sponsoren krijgen bij binnenkomst een polsbandje voor de businessruimte.

Verder wordt erop toegezien dat de bezoekers plaats nemen op de tribune die op de seizoenkaart, businesskaart of ticket staat vermeld. Het is dus niet toegestaan om op andere tribunes plaats te neme.

Supporters die online hun ticket bestellen ontvangen een e-ticket via e-mail. Het ticket kan worden geprint, maar het is ook mogelijk om het e-ticket op je mobiel te tonen.

» bestel hier uw tickets

Ook tickets die per mail of telefonisch worden aangevraagd zullen zoveel mogelijk worden verstrekt middels een e-ticket, om zo de wachtrijen aan de kassa’s en receptie te beperken.

Vragen met betrekking tot de kaartverkoop kunnt u richten aan [email protected]. Bellen tijdens kantooruren kan ook: 046-4113440.

» meer informatie

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen