Vandaag Open Dag bij Fortuna Sittard

Foto: © Rik van Mulken

Vandaag start om 12:00 uur de jaarlijkse Open Dag van Fortuna Sittard. Dé gelegenheid voor alle supporters om met hun favoriete speler op de foto te gaan, handtekeningen te verzamelen en de nieuwste Fortuna-attributen aan te schaffen.

De activiteiten spelen zich voor een groot deel af op het terrein voor de hoofdingang van het stadion aan de Milaanstraat. Je komt er alle leden van de staf en de spelers van de club, inclusief de nieuwe aanwinsten tegen. Knoop gerust een praatje met ze aan, vraag een handtekening en maak een foto. Verder zijn er diverse (voetbal)attracties voor de jeugd en staan er verschillende stands en een luchtkussen. Er is gezorgd voor een terras waar u iets kunt eten en drinken en er is een DJ. Vanaf 12:30 uur wordt er voor belangstellenden drie keer de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan een rondleiding door het stadion.

Naast de attracties en presentatie van de nieuwe spelersgroep wordt op deze dag ook het nieuwe thuistenue gepresenteerd. De fans kunnen het nieuwe thuisshirt direct aanschaffen in de nieuwe fanshop van Fortuna Sittard. Die vindt u naast de hoofdingang.

Om 14:30 uur worden alle spelers in het stadion aan het publiek voorgesteld en wordt aansluitend een demonstratietraining gegeven. Na de training blijft de tap tot 18:00 uur open.

Het is ook mogelijk om tijdens de Open Dag bij de receptie in de hal van het stadion een seizoenskaart aan te schaffen en om bestelde seizoenskaarten af te halen.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen