Fortuna Sittard heeft clubhonk op Watersley Sports & Talent Park

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard heeft sinds maandag haar eigen clubhuis geopend op het Watersley Sports & Talent Park in Sittard.

Het clubhuis is de afgelopen maanden flink verbouwd en het is nu gereed om 8 personen voor lange en/of korte termijn te laten verblijven.

“We zijn erg verheugd met het feit dat we een permanente oplossing hebben gevonden in de zoektocht naar de accommodatie behoeftes van de club” zo laat Isitan Gün, grootaandeelhouder van Fortuna Sittard, weten. “Niet alleen is Watersley voor ons een ideale locatie, maar deze deal is ook onderdeel van een grotere samenwerking tussen Fortuna Sittard en Watersley Sports & Talent Park. Het is een unieke sportlocatie waar menig topsportteam, zoals wielerteam Team Sunweb, de U.S.A. wielrenploeg en diverse topatleten in de wereld voor kiezen om te verblijven en om te trainen”.

Fortuna Sittard is dan ook erg blij de accommodatie te kunnen gebruiken voor spelers en personeel van de club. “Het clubhuis zal bemand worden door enkele internationale spelers van het eerste elftal, door spelers die op proef zijn bij Fortuna Sittard en door ander personeel van Fortuna Sittard mocht dit noodzakelijk zijn. Het is een eerste stap in een lang programma om ervoor te zorgen dat Fortuna Sitard zijn eigen topfaciliteiten in huis heeft voor zowel het eerste team als voor de Fortuna Sittard Academy”.

Bron: Fortuna Sittard

Reacties

article
120145
Fortuna Sittard heeft sinds maandag haar eigen clubhuis geopend op het Watersley Sports & Talent
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20171206/fortuna-sittard-clubhonk-op-watersley-sports-talent-park/
2017-12-06T07:00:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/08/17111418/stadion-fortuna-sittard-oosttribune111111111111111111.jpg
Fortuna Sittard clubhonk, Watersley Sports & Talent Park
Fortuna Sittard, Sport