Nick Verschuren en Maxime Pellegrims komend jaar bij Microz Eaters Limburg

Nick Verschuren
Nick Verschuren
Foto: Microz Eaters Geleen

Microz Eaters Limburg maakte vandaag weer twee namen van spelers bekend die komend seizoen voor de Geleense ijshockeyclub uitkomen.

#8 terug van weggeweest

Se technische staf van Eaters is zeer gelukkig met het feit dat het – na afwezigheid van een aantal jaren – eindelijk weer is gelukt om Nick Verschuren aan de Microz Eaters Limburg te binden.

Afgelopen jaar behoorde Nick met zijn 48 goals en 20 assists in 25 gespeelde wedstrijden tot de top van de topscoorderslijst van de Beneliga en de Nederlandse Bekercompetitie. Teammanager Knops maakt er geen geheim van dat Nick al jaren op het verlanglijstje staat maar dat om verschillende redenen een overeenkomst steeds afketste. Tot het aankomende seizoen dan.

Knops: “Nick is de soort speler die wij zoeken binnen ons team, zijn scorend vermogen is een van de grote voordelen die Nick heeft, maar daarnaast is Nick een correcte jongen waar heel prettig mee samen te werken valt.” Knops vervolgt: “Iedereen is overtuigd van de kwaliteiten van Nick en dan is het ook een eenvoudig rekensommetje dat iedereen Nick graag in hun team wilde hebben. Wij zijn er dan ook mega trots op dat het de Microz Eaters Limburg gelukt is om Nick vast te leggen.”

Tenbult: “Nick heeft al voor mij gespeeld gedurende mijn tijd in Turnhout, en hij stond hoog op mijn verlanglijstje en ben daarom zeer verheugd dat het gelukt is hem komend seizoen in het Microz Eaters Limburg shirt te zien spelen. Met de beide imports, de jongens die al toegezegd hebben en nu dan ook Nick, wordt Geleen een tegenstander om serieus rekening mee te gaan houden… En ik weet dat Peter nog niet definitief klaar is met completeren van de selectie.”

Ook #64 blijft komend seizoen bij Eaters

Maxime Pellgrims

Maxime: “Mijn job in Geleen heb ik niet kunnen voltooien na het ongelukkige met blessures getekende seizoen, maar dat is niet de enige reden dat ik wil blijven. Het is een fijn team, een goede organisatie en ze hebben alles hier goed voor elkaar. En als ik de geluiden mag geloven en wat er nu ook al is gepubliceerd kan het zomaar eens een mooi seizoen gaan worden voor de Microz Eaters Limburg en hun trouwe fans. Ik verheug mij op het aanstaande seizoen.” De technische staf van Eaters is erg gelukkig met het aanblijven van deze snelle, vinnige speler.

Cookieinstellingen