Fortuna Sittard contracteert doelman Alexei Koșelev

Alexei Koșelev
Foto: Fortuna Sitard

Fortuna Sittard is in de aanloop naar het nieuwe seizoen bijzonder actief op de transfermakt. Vandaag werd een nieuwe doelman gecontracteerd.

Het betreft de twee meter lange Moldavische doelman Alexei Koșelev. De 24-jarige doelman beschikt over de nodige ervaring met wedstrijden op het hoogste niveau in Moldavië en Roemenië. Ook kwam hij al enkele keren uit voor de nationale ploeg van Moldavië. Fortuna Sittard en Alexei Koșelev gaan een verbintenis aan voor de duur van drie jaar.

De club heeft Alexei Koșelev al een langere periode gevolgd, zo laat technisch directeur Mustafa Aztopal weten. Aztopal is erg overtuigd van de kwaliteiten van de doelman. “Tijdens de eerste ontmoeting zag ik een sterk karakter en daarnaast wilde hij zelf erg graag naar Fortuna Sittard komen. Ook beschikt hij over de nodige ervaring aangezien hij al vele jaren actief is op het hoogste niveau en hij al enkele keren is uitgekomen voor de nationale ploeg van Moldavië”, aldus de technisch directeur

Ook Alexei Koșelev liet in een eerste reactie weten verguld te zijn met zijn transfer “In mijn ogen betekent Fortuna Sittard geluk. Ik ben dan ook zeer gelukkig met mijn transfer naar deze prachtige club. Ik heb beelden gezien van de fans van Fortuna Sittard en ik ben onder de indruk van de liefde die zij tonen voor de club. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie familie. Voor mij is het een droom die uitkomt.”

Alexei Koșelev, in het bezit van zowel een Moldavisch als een Roemeens paspoort, maakte zijn profdebuut bij CF Gägäuzia. Vanuit deze club kwam hij terecht bij Dacia-2 Buiucani, Real-Succes, Saxan Gagauz Yeri, FC Tiraspol en Sheriff Tiraspol. Dit zijn clubs die uitkomen in de tweede en in de hoogste divisie van Moldavië. Vorig seizoen speelde Alexei Koșelev voor CSM Politehnica Lasi, een club uitkomend in de hoogste divisie van Roemenië.

Bron: Fortuna Sittard

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
137054
Fortuna Sittard is in de aanloop naar het nieuwe seizoen bijzonder actief op de transfermakt.
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20180710/fortuna-sittard-contracteert-doelman-alexei-koselev/
2018-07-10T18:07:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/07/10140611/doelman-Alexei-Kos%CC%A6elev.jpg
Doelman, Fortuna Sittard, transfermarkt
Fortuna Sittard, Sport