Wielerwedstrijden op Watersley Sports & Talent Park

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In het tweede en het derde weekend van september wordt er volop gekoerst op en rond het Watersley Sports & Talent Park in Sittard.

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september vindt de Watersley Ladies Challenge 2018 plaats en op 8 en 9 september speelt zich daar ook het Ladies Bike Festival af.

Het Ladies Bike Festival is, de naam zegt het al, een wielerevent enkel voor vrouwen. Daarbij staat plezier voorop en het event is geschikt voor alle niveaus! Het evenement loopt parallel met een echte – internationale – wielerwedstrijd: de Watersley Ladies Challenge.

De Watersley Ladies Challenge is een driedaagse UCI-klasse 2.1-wielerwedstrijd voor vrouwen die wordt georganiseerd door de Stichting Offroad-Cycling Sittard-Geleen in samenwerking met het Tom Dumoulin Bike en bestaat uit een criterium, een tijdrit en een omloop. Een wedstrijd die prima past in de voorbereiding op het WK-Wielrennen in Innsbruck.

Een week later wordt op het terrein rond Watersley de 3 Nationscup MTB Finale – UCI CLass 1 verreden. Twee dagen strijd met een vol programma waarin zowel elite bikers als amateurs, nieuwelingen, junioren en masters aan de start zullen verschijnen. Er zijn wedstrijden voor mannen en voor vrouwen.
» 15 september
» 16 september

Cookieinstellingen