Verkoop seizoenkaarten Fortuna Sittard voor komend seizoen gestart

<em>archieffot</em>
archieffot
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het eerste seizoen van Fortuna Sittard in de Eredivisie na een afwezigheid van 16 jaar krijgt naar het uitziet komend seizoen een vervolg.

De club is al gestart et de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2019-2020. Kaarten zijn online te bestellen op www.fortuna1920.nl.

Afgelopen seizoen zag Fortuna Sittard het aantal bezoekers van thuiswedstrijden zowat per thuiswedstrijd groeien. Niet zo vreemd, want een middag of avond in het stadion aan de Milaanstraat was praktisch elk duel goed voor spektakel en spanning. Komend seizoen hoopt de club weer op de steun van al die supporters te mogen rekenen.

Dit jaar maken seizoenkaarthouders kans op het winnen van aantrekkelijke prijzen. De winnaar van de hoofdprijs mag met de selectie mee op trainingskamp. Meer informatie daarover op www.fortuna1920.nl.

Komend seizoen wijzigt de indeling van een aantal vakken in het stadion. De vakken C, D, E en de Zuid-tribune worden opgesplitst en de stoelen worden genummerd. Mensen die afgelopen seizoen een seizoenkaart hadden voor vak D kunnen hun plek voor komend jaar verlengen, mits zij vóór 1 juni contact opnemen met [email protected].

Kijk voor meer informatie op de website van Fortuna Sittard.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen