Tweede editie Kika Unitas sponsorloop

Foto: Kyra MediaDesign

Zondag vindt op de Sportzone in Sittard voor de tweede keer de KiKa Unitas sponsorloop plaats. De opbrengst van deze sponsorloop komt volledig ten goede aan Kinderen Kankervrij (KiKa).

De diverse loopwedstrijden starten op de atletiekbaan van AV Unitas op het sportpark aan de Eggerweg in Sittard. Het vernieuwde parcours voert ook over het nabijgelegen Tom Dumoulin Bike Park.

Er kan worden deelgenomen aan de 10 en 5 kilometer, de kids-run en er is een speciale scholieren-run van 3 kilometer. De route is enkel op verharde wegen en zowel voor de beginnende alsook gevorderde loper.

De organisatie heeft er met de hulp van een grote groep vrijwilligers voor gezorgd dat het weer een sfeervol loopevenement wordt, met muziek van DJ Steff en van de muziekkapel uit Einighausen. Er zijn schminkers en clowns. De warming-up wordt verzorgd door de Jazz Dance.

Programma

  • 08:45 uur – de inschrijving open en kunnen de startnummers worden afgehaald.
  • 09:30 uur – start 5 en 10 kilometer
  • 10:30 uur – start scholieren-run 3 kilometer
  • 11:00 uur – kids-run (wordt gelopen op het terrein van AV Unitas)

Direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 en 10 km, € 1,50 per km. De kids-run kost € 2,50 en de scholieren-run € 3,00. Extra donaties voor KiKa zijn uiteraard altijd welkom.

In verband met verplichte (school)registratie is het voor de scholieren-run enkel mogelijk in te schrijven via de voor-inschrijving (dus geen dag-inschrijving mogelijk). Voor de overige afstanden is wel dag-inschrijving mogelijk (inschrijving open vanaf 08:45 uur, kom op tijd!).

Cookieinstellingen