Fortuna Sittard haakt in op Mini Mars met Walk for Life 2020

deelnemers Mini Mars 2017
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard organiseert op paaszaterdag 11 april 2020 in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en de Kennedy Mars Sittard een Walk for Life.

De club doet dat vanuit haar maatschappelijke doelstellingen om mensen te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Doe mee en beweeg voor een betere toekomst!

Op deze dag kan iedereen – van jong tot oud en van super fit tot mindervalide – samen met een grote delegatie vertegenwoordigers van Fortuna Sittard meelopen met de Mini-Mars (10 kilometer). De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy Mars van Sittard. De gezamenlijke start is om 12:00 uur vanaf de Markt in Sittard.

Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt dat op 11 april vanaf 10:30 uur kan worden afgehaald bij proeflokaal Het Hophuys (Markt 15 te Sittard). De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht, hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars.

Deelnemen: inschrijven kan tot 25 maart 2020. Opgeven en betaling à 15 euro kan eenvoudig via de webshop van Fortuna Sittard. Bij opgave doe je niet alleen officieel mee met de Mini Mars, je krijgt ook een officieel Fortuna Sittard ‘Walk for Life’ shirt en je steunt de volgende vier goede doelen: KIKA, Stichting Voluntary Childaid, Credohuis Sittard en Stichting ALS Nederland.

De genoemde goede doelen hebben voor veel mensen een bijzondere betekenis. Zo hebben Kevin Hofland (assistent-trainer Fortuna Sittard), Jacky Donkor (speler Fortuna Sittard), Martijn van Helvert (Lid Tweede Kamer namens de CDA) en Pedro Ricksen (broer Fernando Ricksen) elk hun eigen reden om zich extra in te zetten voor deze belangrijke doelen. Hun verhalen en meer achtergrondinformatie kun je binnenkort lezen op fortunasittard.nl.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties