Fortuna Sittard neemt het vanavond op tegen FC Twente

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard speelt vanavond de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Twente.

Fortuna begon het seizoen slecht, maar zette onder Sjors Ultee vanaf december een opmars in, die het team van de achttiende en laatste plek op de ranglijst tot de twaalfde plek nu deed klimmen. Degradatie is dit seizoen niet meer mogelijk, maar misschien zit er wel nog een plek in voor de play offs voor Europa. SC Heracles, dat achtste staat, heeft slechts 2 punten meer dan Fortuna Sittard, dat met 37 punten evenveel punten heeft als FC Twente, SC Heerenveen en Sparta Rotterdam. Het kan dus nog alle kanten op, behalve de slechte.

Qua personele bezetting moet Sjors Ultee het nog steeds stellen zonder de geblesseerde Mickaël Tirpan. Verder is ook Dario van den Buijs nog geblesseerd. Doelman Yanick van Osch is uit quarantaine en mag weer meedoen. Roel Janssen en Martin Angha keren terug van een schorsing en daarmee schuift Ben Rienstra weer door naar zijn favoriete plek op het middenveld.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Lazaros Rota, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Zian Flemming, Lisandro Semedo, Sebastian Polter en Mats Seuntjens.

De wedstrijd begint om 18:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties