Tour de Handhaving 2.0 aangekondigd op social media

<em>Tour de Handhaving 2021 passeert Roosteren</em>
Tour de Handhaving 2021 passeert Roosteren
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het gaat tot nu toe verre van goed met de sportieve prestaties van Fortuna Sittard. De huidige plek op de ranglijst – voorlaatste – stemt somber.

Vorig jaar rond deze tijd was dat niet anders. En dat bracht Nort Hesse, Yelle Tieleman en Joris van Duin – drie verstokte Fortuna Sittard fans die ver van hun favoriete club wonen – ertoe om te beloven van Utrecht naar Sittard te fietsen wanneer de club erin zou slagen om zich te handhaven in de Eredivisie.

Aan de tocht werd tevens een sponsoractie gekoppeld. De opbrengst daarvan kwam ten goede aan de club om daarmee een groep supporters in de gelegenheid te stellen om goedkoper een seizoenkaart aan te kunnen schaffen. De club wist zich te handhaven en de opbrengst van de aan de fietstocht gekoppelde inzamelingsactie overtrof de verwachtingen.

Het drietal laat via social media weten – gezien de stand op de ranglijst – opnieuw een Tour de Handhaving te zullen organiseren als hun favoriete club er weer in slagen om zich te handhaven in de Eredivisie. Vorig jaar werd vertrokken vanuit Utrecht, dit maal wordt mogelijk voor een ander startpunt gekozen.

https://twitter.com/tourhandhaving/status/1465386854862229512

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen