Willy Dullens en Jeroen Dieteren aan de Voetbaltafel bij Fortuna SC Tv

<em>archieffot</em>
archieffot
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanavond is het tijd voor de vijfde uitzending van Fortuna SC Tv: De Voetbaltafel online. Deze keer met Willy Dullens en Jeroen Dieteren.

De Voetbaltafel is een discussieprogramma waarin Fortuna Sittard centraal. Dit altijd in een positieve en constructieve sfeer en met als doel de Fortuna Sittard-beleving nog verder te laten groeien.

De Voetbaltafel van deze maand wordt een echte Zittesje aangelegenheid. En zeg nu zelf, dat kan ook bijna niet anders met de Vastelaovend voor de deur. De gasten aan de voetbaltafel zijn oud-stadsprins en Fortuna Sittard fysiotherapeut Jeroen Dieteren en de uit Broeksittard afkomstige international Willy Dullens, die met de tong nog altijd net zo rap is als zijn vroegere dribbels.

Het gesprek gaat onder meer over de overeenkomsten en verschillen tussen het betaald voetbal van vroeger en nu, de rol en inhoud van de medische begeleiding en er wordt vooruitgeblikt op de razend spannende eindsprint van deze competitie. Dit in een lichte vastelaovesambiance waarbij het Sittardse duo Jesse en Jesse voor het nodige vermaak zal zorgen.

De uitzending wordt via  Facebook en Youtube aangeboden vanaf donderdag 24 februari om 19:00 uur. De uitzending is later ook terug te zien op het Youtubekanaal van Fortuna SC Tv.

 

 

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen