Fortuna Sittard hoopt opnieuw op massale steun publiek

Foto: SGN

Vanmiddag om 16:45 uur begint Fortuna Sittard aan een volgende zeer belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud in de Eredivisie.

Dan is het door Kees van Wonderen gecoachte Go Ahead Eagles te gast in het stadion aan de Milaanstraat. De promovendus staat met 36 punten en een negende plek op de ranglijst ruimschoots boven de degradatiezone en zal het duel in Sittard na drie achtereenvolgende overwinningen dan ook zonder stress aangaan.

In Deventer gaf Fortuna Sittard een 3-1 voorsprong uit handen om uiteindelijk met 4-3 te verliezen. Go Ahead Eagles kreeg tijdens die wedstrijd fanatiek steun van de eigen aanhang. Net zoals Fortuna Sittard afgelopen weekend kreeg tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen mede degradatiekandidaat Sparta Rotterdam. Hopelijk is die steun er vandaag weer.

Coach Sjors Ultee kan nog steeds niet beschikken over de van blessures herstellende linksback George Cox en middenvelder Ben Rienstra. Aanvaller Charlison Benschop is wegens ziekte niet beschikbaar.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Dimitrios Siovas, Ivo Pinto, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Deroy Duarte, Tijjani Noslin, Paul Gladon en Mats Seuntjens.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen