Aandacht voor zinderende degradatiestrijd bij Fortuna SC TV

Foto: Fortuna SC TV

Zelden was de spanning in de onderste regionen van de Eredivisie aan het einde van het seizoen zo groot als dit seizoen.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg is er nog niets zeker en is alles nog mogelijk: rechtstreekse degradatie, nacompetitie of lijfsbehoud. PEC Zwolle, Willem II, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk proberen allemaal weg te komen of weg te blijven van de onderste twee en liefst onderste drie plekken. De nummers 17 en 18 degraderen immers rechtstreeks naar de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg die op de 16e plek eindigt krijgt nog de kans om zich via de nacompetitie te handhaven.

En na de zinderende uitwedstrijd van Fortuna Sittard van afgelopen zaterdagavond in Enschede tegen FC Twente valt er weer genoeg te bespreken tijdens de Voetbaltafel van Fortuna SC TV, die vanavond om 19:30 uur live is te volgen op internet.

Tijdens de voetbaltafel geven vanavond ex-trainer en ex-speler Willy Boessen en ex-spelers Tom Daemen en Prince Rajcomar hun commentaar op de zinderende degradatiestrijd die alles en iedereen met een geelgroen hart de komende week in de greep zal houden.

De Voetbaltafel is te volgen via Youtube en Facebook.

 

Reacties

Cookieinstellingen