Fortuna Sittard koerst aan op volle bak tegen Ajax

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard begint op zaterdag 6 augustus om 16:30 uur aan het vijfde opeenvolgende seizoen in de Eredivisie.

De club treft daarin meteen AFC Ajax, de landskampioen van afgelopen seizoen.

Fortuna Sittard heeft de afgelopen weken hard aan de weg getimmerd wat betreft het versterken van de selectie. Daarin was het aantrekken van de Turkse topschutter Burak Yilmaz een zet die heel voetbalminnend Nederland in ongeloof de wenkbrauwen deed fronsen. Ook de komst van centrale verdediger Guth en aanvaller Córdoba en de terugkeer van centrale verdediger Dimitrios Siovas zijn naar verwachting belangrijke versterkingen.

Fortuna Sittard staat er qua kwaliteit van de selectie aan de start van dit seizoen hoe dan ook een stuk beter op dan een jaar geleden. En dat heeft zo zijn gevolgen voor onder meer de kaartverkoop. De openingswedstrijd tegen Ajax zou zo maar eens in een uitverkocht stadion kunnen plaatsvinden.

Voor de Fernando Ricksen Side zijn alle entreekaarten en membershipcards uitverkocht. De Zuidtribune zit 11 dagen voor de wedstrijd al voor 91 procent vol. De middelste drie vakken van de oosttribune (D1, 2 en 3) zijn voor 94 procent verkocht. De noordelijkste drie vakken aan de oosttribune (C1, 2 en 3) zitten voor 80 procent vol. De meeste ruimte is er nog op de zuidelijkste drie vakken op de oosttribune (E1, 2 en 3). Daar is nog een derde van de kaarten beschikbaar. Op de hoofdtribune zijn enkel nog kaarten beschikbaar in vak A.

* Verkoop is uitsluitend voor Members en/of clubkaarthouders, maximaal 4 tickets per accounts.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen