Eerste optreden Fortuna Sittard onder nieuwe coach Vélazquez

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard speelt vanavond in het stadion aan de Milaanstraat in Sittard tegen Excelsior uit Rotterdam.

De door Marinus Dijkhuizen gecoachte promovendus kende een uitstekende competitiestart en staat met 9 punten uit zes duels momenteel op de zevende plek van de ranglijst.

Fortuna Sittard, met 1 schamel punt uit zes duels de rode lantaarndrager van de Eredivisie, gaat onder leiding van de nieuwe coach Julio Velázquez op jacht naar een goed resultaat. De Spanjaard tekende als opvolger van de aan de kant gezette Sjors Ultee een contract tot het einde van dit seizoen en stond begin deze week voor het eerst als trainer voor de groep.

In hoeverre zijn bevindingen tijdens de trainingen consequenties hebben voor de samenstelling van het basiselftal zal vanavond blijken. De mogelijke opstelling zou er als volgt uit kunnen zien: Ivor Pandur, Ivo Pinto, Rodrigo Guth, Dimitrios Siovas, George Cox, Deroy Duarte, Mats Seuntjens, Arianit Ferati, Iñigo Córdoba, Burak Yilmaz en Úmaro Embaló. Vélazquez kan niet beschikken over de geschorste Dogan Erdogan. De afgelopen week aangetrokken Spaanse verdediger Ximo Navarro heeft een trainingsachterstand en dat geldt in mindere mate eveneens voor Oguzhan Özyakup, die vorige week debuteerde met een invalbeurt en een prachtig doelpunt.

De wedstrijd begint vanavond om 21:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen