Fortuna Sittard sluit trainingskamp af met verlies tegen Antalyaspor

Fortuna Sittard is er niet in geslaagd om ook de tweede oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Belek, Turkije, te winnen.

Werd donderdagmiddag nog de nummer 2 van de Turkse Süper Lig met 0-3 verslagen, vanmiddag was Antalyaspor, de huidige nummer 16 van de Turkse competitie met 2-1 te sterk.

De Turkse doelpunten kwamen in de eerste helft kort na elkaar tot stand: Diego Ângelo scoorde in de 33e minuut de openingstreffer voor Antalyaspor en een minuut later schoot Blanco de 2-0 achter doelman Azbe Jug. In de 72e minuut van de tweede helft verkleinde Jacky Donkor de achterstand tot één doelpunt.

Zondagochtend werken de Fortunezen nog een veldtraining af in Belek. Daarna keert het team huiswaarts.

Op zaterdag 18 januari komt met de thuiswedstrijd tegen Vitesse om 18:30 uur een einde aan de winterstop.