SmartCompany: brede zakelijke dienstverlening

Foto:

SmartCompany.NU uit Sittard biedt een breed pakket aan dienstverlening voor ZZP-ers en kleine MKB-ers. Het bedrijf coacht niet alleen kleine MKB-ers en startende ZZP-ers, het regelt ook de administratie, verleent ondersteuning op het gebied van debiteurenbeheer en verzorgt waar gewenst en mogelijk zelfs een vorm van kredietverstrekking.

Daarmee kan het bedrijf ZZP-ers en kleine MKB-ers veel zaken uit handen nemen die niet direct met de kernactiviteiten van hun bedrijf te maken hebben, zodat daar meer tijd en energie voor overblijft.
 
SmartCoaching.NU
“Ik ben in 2012 gestart met SmartCoaching.NU om startende ZZP-ers op weg te helpen met hun bedrijf en om als sparring-partner te dienen voor ZZP-ers en MKB-ers die daar behoefte aan hadden,” zegt Mart Durlinger van SmartCompany.NU. “Als je een bedrijf wil starten komt daar toch wel wat meer bij kijken dan het inzet en de vakkennis van de  starter alleen. Er moeten veel zaken worden geregeld voordat er kan worden begonnen, maar zeker ook daarna is coaching vaak gewenst om tot goed overwogen beslissingen te komen.”
 
SmartAdmin.NU
Het idee van SmartCoaching.NU sloeg al snel aan en van het een kwam het ander. “Als ZZP-er heb je je handen vol aan de dagelijkse activiteiten waarmee je je boterham moet verdienen en dan zijn zaken zoals het bijhouden van de administratie vaak het ondergeschoven kindje. Maar tegelijkertijd is dat echter wel enorm belangrijk voor het voortbestaan van je bedrijf en moet ze goed gebeuren.” SmartAdmin.NU neemt bedrijven en ZZP-ers op dat gebied het nodige werk uit handen.
Ook kleine MKB-ers met een of enkele werknemers in dienst kunnen bij SmartAdmin.NU terecht voor een correct en accuraat bijgehouden personeelsadministratie.
 
SmartBilling.NU
ZZP-ers die met succes een bedrijf opgezet hebben komen op een bepaald moment misschien tot het punt dat voor het factureren weinig tijd overblijft, het debiteurenbeheer is vaak sowieso al erg moeilijk uit te voeren gezien de gedachte afhankelijk te zijn van opdrachtgevers. SmartBilling.NU neemt het volledige factureren alsook het debiteurenbeheer over en met de proactieve werkwijze worden rekeningen steeds sneller door opdrachtgevers betaald.
 
“Al met al is ons aanbod op een logische manier gegroeid en sluit het goed aan op de behoefte die bij menig ZZP-er en kleine MKB-er bestaat. Daarbij zijn we betrokken en zeer kostenbewust in onze dienstverlening. En dat wordt gewaardeerd!”
 
SmartFactoring.NU
Factoring is de vierde vorm van dienstverlening die SmartCompany.NU haar klanten biedt. “Het komt weleens voor dat een ondernemer even geen geld heeft voor een kleine investering of een aanschaf en dat de bank – en dat is in deze tijd geen verrassing meer – niet bereid is om krediet te verstrekken. In die gevallen wil SmartFactoring.NU onder bepaalde voorwaarden een of meer vorderingen op debiteuren overnemen om de ondernemer zo toch snel van de benodigde liquiditeit te kunnen voorzien.”
smartcompany-klein
 
Meer informatie over de dienstverlening van SmartCompany.NU:
Cookieinstellingen