Open Dag Academy United tijdens Ironman

Klimwand in Sportzone
Klimwand in Sportzone
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Academy United* op de Sportzone Sittard houdt aanstaande zondag 2 augustus open huis. Op die dag presenteren de samenwerkende sport- en gezondheidsgerelateerde bedrijven die in Fitland XL zijn gevestigd hun specialiteiten.

Bezoekers kunnen gratis aan tal van activiteiten deelnemen en informatie inwinnen over sportproducten of cursussen. De dag is gekoppeld aan de spectaculaire Ironman trirathlon die voor het eerst in Nederland plaatsvindt en waarvan een deel van het parcours over de Sportzone in Sittard voert.

Programma
Vanaf 09:00 uur kunnen bezoekers terecht op de sport- en funzone die buiten naast Fitland XL is ingericht. De bedrijven van de Academy United bieden het volgende programma aan:

Bij Lavori en Fysio Stofberg kan de bezoeker gratis een Gezondheidscheck Fysiek & Mentaal laten doen. Tevens vindt er een miniworkshop Mindfulness plaats in een van de gymzalen van Fitland. Bikefitting heeft een algemene open dag en I-VY climbing geeft zowel binnen als buiten demontraties klimmen en abseilen. Er wordt ook buiten geabseild met enkele spelers van Fortuna Sittard. Wilma Running tenslotte is open van 10 tot 17 uur en geeft die dag aan elke belangstellende een gratis loopanalyse dmv statische en dynamische meting. Ook heeft Wilma Running Medisch en Oncologisch voetverzorger Thérèse te gast die een gratis voet- en nagelscreening doet. Tenslotte is er ook een stand van Stichting Loop naar de Pomp. Deze stichting spant zich in voor de aanleg van waterputten en toiletvoorzieningen in Burkina Faso. De stichting wordt gesponsord door Wilma Running. Ook Fitland zelf houdt open huis en bezoekers kunnen diverse onderdelen gratis bezoeken.

Academy United
De Academy United is een kennisplatform van samenwerkende bedrijven die gevestigd zijn in Fitland XL Sittard. Zij organiseren geheel belangeloos diverse lezingen en bijeenkomsten waarbij gezondheid, voeding, beweging, bewustwording en empowerpent centraal staan.

Cookieinstellingen