Nieuwe behandelingen en acties bij Salon Mano

Zakennieuws – Bij Salon Mano in Sittard-Geleen – kapsalon, schoonheidssalon, visagie én styling onder een dak – blijft men stevig aan de weg timmeren.

Salon Mano is winnaar van Leukste Kapsalon Limburg 2014, Leukste Kapsalon Sittard-Geleen 2015 en Beste Kapper Limburg 2014-2015 (volgens Tulpweb). Verder is Salon Mano genomineerd voor een Creativeitsaward 2015 en Leukste Kapsalon Limburg 2015 (bekendmaking winnaars najaar 2015). En iedereen is er welkom: dames, heren én kinderen.

De zes hair- en beautyspecialisten van Salon Mano hechten waarde aan professionaliteit, kwaliteit, service en creativiteit. Klanten van Salon Mano genieten tijdens een ontspannend bezoek van diverse fair trade dranken en zoetigheden en van seizoensdranken, zoals biologische zelfgemaakte limonade.

Nieuwe behandelingen & zomerse kortingsacties!
Salon Mano is constant op zoek naar verbetering en vernieuwing. Er zijn dan ook weer nieuwe behandelingen beschikbaar in de salon. Ook zijn er voor klanten altijd interessante kortingsacties.
» nieuwe behandelingen 
» kortingsacties

Goed nieuws voor de kids
Alle kinderen ontvangen – zo lang de voorraad strekt – bij een behandeling bij Salon Mano een Disney Frozen bellenblaasset cadeau. En ook de kinderspeelhoek van Salon Mano is vernieuwd en uitgebreid.

Kijk voor meer informatie ook eens op Salon Mano’s Facebookpagina, of bel 046- 449 01 50 of stuur een e-mail aan [email protected].

Video: Maingrounds – Modellen: Maud Wagemans en Yvette Nesselaar – Fotografie: Rene Leenders – Kleding – Dean Mode

Logo-Salon-Mano-banner-620-breed

Cookieinstellingen