Grote opruiming bij Giant Store Sittard-Geleen

Foto: Giant Store Sittard

Giant Store Sittard-Geleen meldt dat de eerste nieuwe fietsmodellen van Giant voor 2016 zijn binnengekomen. Volgende week wordt de rest van de nieuwe collectie tegemoet gezien.

Een ideaal moment dus om met de opruiming van de resterende modellen van 2015 te beginnen. Vanaf zaterdag 19 september kunt dan ook profiteren van kortingen van minimaal 20% op alle showroom- of magazijnmodellen van stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, racefietsen en/of E-Bikes.

Wie aan een nieuwe fiets toe is doet er dan ook goed aan om vanaf zaterdag 19 september snel een bezoek te brengen aan de Giant Store aan de Paardestraat 6-8 in Sittard. Mocht er geen passend model meer voorhanden zijn – jammer, maar op is op … – dan kunt u onder het genot van een kop koffie alvast een indruk krijgen van de eerste modellen van 2016.

Omafietsen?
Giant is de grootste fietsenproducent ter wereld en maakt werkelijk álles, behalve … OMAFIETSEN! Daarom heeft Giant Store Sittard-Geleen met ingang van de 2016-collectie de klassieke omafiets van Cortina aan het assortiment toegevoegd. Ook daarvan zijn de eerste modellen te zien.

Een bezoek aan Giant Store Sittard-Geleen is dan ook nooit voor niks!

Cookieinstellingen