Broeken Event: skinny, baggy, flare, chique: alles kan!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het najaar laat zich al af en toe gelden. De eerste bladeren beginnen te vallen en dus wordt het tijd voor een mooie lekker warme nieuwe broek of pantalon.

Tijd dus voor het jaarlijks Broeken Event bij Sittard’s oudste damesmodezaak, Van Neer Eyckeler (sinds 1895), aan de Brandstraat in Sittard.

De collectie kent dit najaar grote contrasten: de flare pijp maakt zijn comeback. Maar daarnaast maken de skinny, de baggy en ook chique pantalons deel uit van de collectie, van jeanskwaliteiten tot coatings en suedines. De zeer uitgebreide broekenafdeling van Van Neer Eyckeler voorziet in elke pasvorm en biedt voor elk draagmoment de juiste keuze. Kortom: voor iedere vrouw is er een passende broek!

Het Van Neer Eyckeler Broeken Event begint op donderdag 17 september en duurt tot en met zaterdag 19 september. Tijdens de broekenparade wordt het verkoopteam van Van Neer Eyckeler bijgestaan door vertegenwoordigers van een aantal broekenmerken, die de klanten verwennen met cadeautjes. Van Neer Eyckeler trakteert de klant bij aankoop van een broek op een fles lekkere wijn. Om het feest compleet te maken worden elke dag 3 cadeaubonnen van € 50 verloot onder klanten die een combinatie gekocht hebben.

Vriendinnenavond
Op vrijdagavond organiseert Van Neer Eyckeler een vriendinnenavond, van 18:00 tot 21:00 shoppen onder het genot van een hapje en drankje. De vertegenwoordigsters van Marc O’Polo, Comma en ons nieuwe merk Someday zijn aanwezig om de klant van passend advies te voorzien. Bij elke aankoop een leuke verrassing!

pantalon-V-mail-site2

Cookieinstellingen