Mengelers Lexus Sittard opent tijdelijk een Lexus Pop-Up Store in Venlo

Op 28 november 2020 opent Mengelers Lexus Sittard de deuren van zijn eerste tijdelijke Lexus Pop-Up Store in het pand van Mengelers Automotive Venlo.

Met deze nieuwe stap wil men het verzorgingsgebied Limburg nog beter bedienen.

Mengelers Lexus Sittard is al jaren het vertrouwde Lexus adres voor Limburg en ver daarbuiten. Dit jaar viert Mengelers Lexus Sittard het 15-jarig bestaan, alle reden om iets bijzonders te doen. “Met de opening van een Pop-Up Store in Venlo, willen wij nog meer aandacht geven aan het rayon Noord-Limburg. Voor de (potentiële) klanten in dit gebied is er vanaf 28 november dus een Lexus contactpunt dicht in de buurt,” zegt Bert Schurgers, directeur Mengelers Lexus Sittard.

Het huiselijke gevoel van Lexus in Venlo

Ondanks dat de Lexus Pop-Up Store een kleinere vestiging is dan de vestiging in Sittard, is de luxe uitstraling meer dan aanwezig. De huiselijke sfeer die u in Mengelers Lexus Sittard voelt, is dan ook te voelen in Venlo. In alle aspecten van de vestiging maakt u kennis met het Lexus gevoel ‘Experience Amazing’ en ‘Omotenashi’ (pure gastvrijheid).

Jong gebruikte Lexus

In Venlo kunt u kennismaken met een selectie van luxe jong gebruikte Lexus occasions. Van deze auto’s draagt een groot deel het label ‘Lexus Select’. Dit label wordt enkel toegekend aan jong gebruikte Lexus occasions die aan een aantal criteria voldoen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle Lexus auto’s met het ‘Lexus Select’ label hebben 24 maanden garantie.

Volledig elektrisch, de Lexus UX 300e

Naast een aanbod aan jong gebruikte occasions krijgt u in Venlo ook de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste elektrische telg van Lexus, de Lexus UX 300e. De eerste volledig elektrisch aangedreven Lexus SUV. Hier kunt u hem niet alleen van binnen en van buiten bekijken, maar u krijgt ook de kans om het elektrovermogen en de stilte van een elektrische Lexus op de weg te ervaren. Mengelers Lexus Sittard heeft nog 8 stuks beschikbaar die u dit jaar nog met 8 procent bijtelling kunt aanschaffen.

Ontdek de Lexus wereld in Venlo

De opening van de Lexus Pop-Up Store vindt plaats op zaterdag 28 november vanaf 10:00 uur. Tijdens de opening zullen vanzelfsprekend alle coronamaatregelen (mondkapje, desinfectie, anderhalve meter et cetera) in acht worden genomen, zodat u in een veilige omgeving kennis kunt maken. Aanmelden voor de opening kan via www.mengelers.nl/lexus/popupstore. Let op: wegens coronamaatregelen geldt vol = vol. De Lexus Pop-Up Store is in hetzelfde pand gevestigd als Mengelers Automotive Venlo aan de Rudolf Dieselweg 28 in Venlo.

Reacties