Dresses Boutique nu meer dan twee keer zo groot

<em>Roman Rutjens en wethouder Yvonne Salvino</em>
Roman Rutjens en wethouder Yvonne Salvino
Foto: SGN

Midden in de coronacrisis, op 17 november 2020, opende Roman Rutjens aan de Voorstad 21 in Sittard zijn ruime nieuwe damesmodezaak Dresses Boutique.

De coronacrisis lijkt inmiddels over het hoogtepunt heen, maar vandaag steken weer andere problemen die een ondernemer hoofdbrekens zullen bezorgen de kop op. Hoge inflatiecijfers en almaar stijgende energieprijzen bijvoorbeeld. Desondanks breidde Rutjens vandaag het winkeloppervlak uit van 300 naar 700 vierkante meter door het voormalige pand van Rogers bij zijn damesmodezaak te betrekken. Ondernemen is kansen zien en risico durven lopen, zo was ook min of meer de strekking van de boodschap die wethouder Yvonne Salvino tot Roman Rutjens richtte toe zij de winkeluitbreiding vandaag officieel opende. Naast te vieren successen zijn er ook periodes van grote zorgen en tegenslag, die je moet overwinnen. Bij Dresses Boutique verdienen nu zes medewerkers hun boterham.

Dresses Boutique verkoopt mode voor vrouwen, van casual tot feestelijk chique. Dames kunnen er terecht voor blazers, jurken, jassen en mantels, hosiery, vesten en schoenen en daarnaast is er keuze uit diverse accessoires zoals armbanden, ringen, clutches, corsages, riemen, ringen, sjaals en tassen. Vanaf vandaag kun je er ook terecht voor feestelijke galakleding en voor outfits voor volwassen ‘bruidsmeisjes’. En ook de moeders van bruid en bruidegom zullen er iets van hun gading vinden.

Dresses Boutique
Voorstad 19-21, Sittard
Telefoon: 0031-623342057
» Website Dresses Boutique
» Facebook Dresses Boutique

Cookieinstellingen