Ook Anytime Fitness bezorgt aan huis!

Anytime Fitness on Tour
Foto: Anytime Fitness

Nu onder meer niet essentiële winkels en ook de sportscholen dicht zijn vanwege de strenge lockdown wordt van ondernemers weer de nodige vindingrijkheid verwacht.

Het is al langere tijd mogelijk om eten te bestellen bij de lokale horeca (beslist doen!) en ook lokale winkeliers die over een webshop beschikken bieden aan om bestelde producten aan huis te bezorgen. Coronaproof kerstinkopen doen bij lokale ondernemers kan dus nog steeds!

Dat ook sportscholen fitheid aan huis kunnen bezorgen is minder evident, maar dat het kan bewijst Anytime Fitness, gevestigd aan de Stockholmstraat in Sittard. De sportschool stelde leden in de gelegenheid om spinningbikes te lenen. En van die mogelijkheid werd volop gebruik gemaakt.

Opbrengst naar Stichting Wensambulance Limburg

Tom Janssen van Anytime Fitness: “In korte tijd hebben we alle 45 spinningbikes, die er maar werkeloos bijstonden, kunnen wegzetten bij onze leden.” Omdat de vraag het aanbod ruim overtrof geldt de verhuur voor een periode van twee weken. Daarna worden de spinningbikes weer opgehaald en bij 45 andere leden afgeleverd.

“Het huurbedrag is overigens symbolisch. De spinningbikes, die worden uitgeleend aan leden die ondanks de lockdown trouw hun lidmaatschap betalen, worden voor 10 euro gebracht en opgehaald. De opbrengst gaat vervolgens naar de Stichting Wensambulance Limburg.” En zo snijdt het mes weer aan meerdere kanten. Anytime Fitness doet iets terug voor trouwe leden, leden kunnen lekker thuis sporten én er wordt een goed doel gesteund.

The Game

Anytime Fitness heeft overigens nóg een activiteit waarmee thuis sporten wordt gestimuleerd, gecombineerd met digitaal in contact blijven met de coaches van de sportschool: The Game. Een spel, waarbij de deelnemers gedurende 30 opeenvolgende dagen elke dag een opdracht krijgen waarmee ze punten kunnen scoren. De winnaar mag een jaar lang gratis sporten bij Anytime Fitness. “We hadden gerekend op een honderdtal deelnemers, maar het zijn er drie keer zoveel geworden,” aldus Janssen. “Het leuke van The Game is verder dat het hele gezin eraan kan meedoen, dus ook gezinsleden die geen lid van Anytime Fitness zijn.”

Reacties