Brechtje Bubeck signeert Ge-Stipt bij Wollstreet

Foto: Brechtje Bubeck

Op zondag 6 juni aanstaande is Brechtje Bubeck te gast bij Wollstreet op de Rijksweg Noord 58 in Sittard.

De 33-jarige Rhenense is bekend van de website ge-stipt.nl en heeft over haar volledig uit de hand gelopen hobby het boek ‘Ge-Stipt’ geschreven, dat op 1 juni verschijnt. Op 6 juni kun je bij Wollstreet haar boek kopen en door haar laten signeren.

Brechtje neemt nieuwe producten, aanbiedingen en goodybags mee naar Sittard en daarnaast zijn er nog meer verrassingen!

Wie erbij wil zijn dient een tijdslot te reserveren via [email protected]. Vanwege de coronaregels is er elk kwartier een plekje beschikbaar. Geef in de reserveringsmail het gewenste tijdstip aan. De eerste ‘sessie’ begint om 11:00 uur, de tweede om 11:15 uur, de derde om 11:30 uur en zo verder tot in de avond.

Op goed geluk langskomen mag ook, maar dan kan het zijn dat er even gewacht moet worden tot er plek is. Wie er graag bij wil zijn, maar op 6 juni verhinderd is, kan het boek tot en met 4 juni alvast online aanschaffen en laten signeren. Het bestelde boek kan dan vanaf woensdag 9 juni worden opgehaald bij Wollstreet. Wie vooraf bestelt maakt bovendien kans op pre-order prijzen.

Over het boek

In haar boek vertelt de 33-jarige Brechtje Bubeck uit Rhenen je alles over stippen met ronde cirkels en andere patronen. Dit boek telt maar liefst tien verschillende DIY’S en niet alleen op porselein. Stap voor stap word je meegenomen in de wereld van het stippen. Dit boek bevat allerlei handige tips en trucs voor de beginnende en gevorderde stipper.

Stippen is leuk en rustgevend. Ervaar het zelf. Maar wees gewaarschuwd, want straks is niets meer veilig in huis, van theetipje tot taartplateau. Met hulp van dit toffe boek tover jij straks al het keramiek om tot een uniek handgestipt kunstwerk.

Over de schrijfster

Een kleine zeven jaar geleden ontdekte Brechtje het stippen. Sinds de dag dat ze voor het eerst stipte, heeft ze elke dag gestipt en is haar hobby volledig uit de hand gelopen: inmiddels geeft ze regelmatig workshops door heel Nederland, heeft ze een eigen webshop en ontwikkelt ze materialen.

Het 128 pagina’s tellende boek ‘Ge-Stipt – Alles over porseleinstippen en zoveel meer’ wordt door Brechtje Bubeck in eigen beheer uitgegeven en is voor 19,99 euro te koop op haar website www.ge-stipt.nl.

Reacties