Yogaplace viert feest in september

Foto: Yogaplace

Een jaar nadat de Limburgse yogaschool haar locatie in Sittard verhuisde en enkele maanden na de sluiting van de locatie in Maastricht, zet ze haar deuren open tijdens de ‘open maand’ in september.

Dit biedt men de kans om kennis te maken met de fijne sfeer in de studio’s in Sittard en Urmond, en online én om het vernieuwde lesaanbod te ontdekken.

Het afgelopen jaar was een jaar vol verandering voor Yogaplace. In september 2020 verhuisde de yogastudio in Sittard van de Broeksittarderweg naar een prachtig monumentaal pand aan de Rijksweg Zuid: de voormalige Teekenschool. Daarnaast werd nog kortgeleden, in mei, afscheid genomen van de locatie in Maastricht.

Tijdens de lockdown konden studenten bij Yogaplace terecht voor meer dan 50 online lessen per week. Medio juli mochten yogastudio’s weer bezocht worden. Team Yogaplace daarover: “We zijn zo blij en dankbaar om de energie van onze studenten weer te kunnen voelen in onze shala’s in Sittard en Urmond!”

Die heropening viert de yogaschool graag met meer yoga-minded mensen. Daarom kan men gedurende de maand september voor slechts 29 euro starten met 30 dagen onbeperkt lessen volgen. “De fijne energie en het warme community-gevoel van Yogaplace willen we met zoveel mogelijk mensen delen. Het wordt echt een feestje! Met trots introduceren we onze nieuwe lesvormen in de open maand,” aldus Manon Simonis, oprichtster en eigenaresse van Yogaplace.

Naast de huidige lessen, zoals de Ashtanga based lessen, wordt er vanaf september o.a. Silver Age yoga (seniorenyoga), Trauma Sensitive yoga en yoga voor beginners gegeven. “Bij ons kun je 7 dagen per week, in de studio én online, genieten van lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Jong of oud, beginner of gevorderde, dat maakt niets uit”, zegt Manon. Naast het reguliere lesaanbod, biedt de yogaschool ook bedrijfsyoga, docentenopleidingen, workshops, therapie en retreats aan.

Yogaplace

Reacties

Cookieinstellingen