Pronto Wonen opent nieuwe winkel op Retailpark Sittard-Geleen

Nieuwe woonwinkel op Retailpark Sittard-Geleen
Nieuwe woonwinkel op Retailpark Sittard-Geleen
Foto: Pronto Wonen Sittard-Geleen

Vrijdag 23 december opent de nieuwste winkel van Pronto Wonen haar deuren op het Retailpark in Sittard-Geleen.

In de winkel wordt men direct bij binnenkomst enthousiast van de inspirerende presentaties van meubelen en woonaccessoires geheel passend bij de huidige woontrends. Veel van de collectie is uit voorraad leverbaar én de prijs die maakt het allemaal nog leuker.

Complete interieurs & gratis interieuradvies

De familie Van der Stokker, eigenaren van de vestigingen van Pronto Wonen in onder andere Breda, Eindhoven en Heerlen, kijken uit naar de opening. De nieuwe winkel is vol najaarsinspiratie en is een verrassend gezellige woonbelevenis geworden. Hun deskundige en enthousiaste team is er dan ook helemaal klaar voor om iedereen gastvrij te ontvangen en met raad en daad terzijde te staan bij de zoektocht naar de juiste meubelen en woonaccessoires.

1001 Mogelijkheden

Naast het gratis interieur- of stylingsadvies zijn er bij Pronto Wonen veel zitmeubelen zelf op maat samen te stellen. Deze kunnen zelfs nog voorzien worden van de comfortabelste opties zoals een relaxfunctie, diverse zitcomforts, prachtige designpoten en de leukste bijpassende accessoires. Pronto Wonen heeft een uitgebreide stof- en ledercollectie. Groot voordeel hiervan is, dat bijna alle stoelen, fauteuils en banken in dezelfde stof- of lederkleur bekleed kunnen worden. Naast de grote collectie zitmeubelen zijn er bij deze nieuwe winkel complete collecties aan kasten en tv-meubelen. Of men nu kiest voor massief hout, industrieel metaal of zeer onderhoudsvriendelijk, Pronto Wonen heeft het. Ze hebben uiteraard ook gedacht aan de eettafel, van eigentijds rond tot ovaal of een tafel op maat.

De leukste woonformule van Nederland

Pronto Wonen is een franchiseformule met meer dan 40 winkels in Nederland en één in België. Rob van Drunen, eindverantwoordelijk voor de formule, is blij met de nieuwe winkel in Sittard-Geleen. “Ik feliciteer de familie Van der Stokker met de opening van hun 7e vestiging en ben er bovenal trots op dat we nog meer klanten blij kunnen maken met een verrassend gezellig interieur van Pronto Wonen.”

Woonwinkelen bij Pronto Wonen Sittard-Geleen

De winkel is gelegen aan de Egelantier 40 op het Retailpark langs de N294 en slechts op 5 minuten rij-afstand van de A2. Dankzij de ideale ligging is de winkel uitstekend vanuit België en Duitsland te bereiken. Parkeren is gratis.

Cookieinstellingen