Fietsvoordeelshop.nl Sittard viert opening met openingsweken

Foto: FVS

Afgelopen week opende de nieuwe, ruime fietsenwinkel van Fietsvoordeelshop.nl haar deuren aan de Industriestraat in Sittard.

De winkel heeft al een aantal weken proefgedraaid en werd in aanwezigheid van collega’s, familieleden en andere geïnteresseerden officieel geopend door filiaalmanager Marco Beks. Daarbij was ook Ron Mohren, regiomanager bij Fietsvoordeelshop.nl en woonachtig in Sittard, aanwezig.

Ruim 1000 vierkante meter

Filiaalmanager Marco Beks en zijn team wijzen je graag de weg in het grote aanbod a-merken, zoals Gazelle, Sparta, Kalkhoff, Batavus, Cortina en Koga. Marco heeft jarenlange ervaring in de fietsenbranche en weet dus als geen ander welke fiets bij jou zou kunnen passen. Marco: “Kom langs voor ongedwongen advies, een kop koffie en maak zeker ook even een proefrit op je favoriete fiets. Alleen zo ontdek je of een model je écht goed past. De winkel is ruim 1000 vierkante meter groot, dus het kan niet anders of jouw perfecte fiets staat ertussen.”

Openingsweken

De feestelijke opening van Fietsvoordeelshop.nl Sittard-Geleen vond plaats op donderdag 4 mei. De openingsweken vinden plaats van donderdag 4 tot en met zaterdag 20 mei.

Win een e-bike

Iedereen kan tijdens deze periode gratis meedoen aan een bijzondere winactie. In de winkel staat een e-bike met een cijferslot. Ga naar fietsvoordeelshop.nl/winactie/sittard en vraag een persoonlijke code aan. Loop vervolgens bij de winkel binnen om jouw code op het slot uit te proberen. Gaat het slot open? Dan is de e-bike van jou!

Cookieinstellingen