MH Roadstyling zet activiteiten WeFo Print voort

Foto: MH Roadstyling

WeFo Print in Herkenbosch beëindigde op 1 oktober haar activiteiten en stopt zodoende te bestaan.

MH Roadstyling uit Sittard heeft vanaf die datum de machines, de aanwezige voorraad en het klantenbestand overgenomen. Ook heeft één medewerker de overstap gemaakt naar MH Roadstyling.

WeFo Print

WeFo is een jong bedrijf actief op het gebied van print, sign en expo. Het beschikt over een eigen ontwerp- en productieafdeling. Met een uitgebreid machinepark print men nagenoeg alle reclame en displayartikelen in eigen huis. Te denken valt aan plaatwerk, expoproducten, doeken, folies en behang. Ook heeft men uitgebreide mogelijkheden op het gebied van frees -en snijwerk. Bij WeFo werkten drie mensen in vaste dienst.

MH Roadstyling

MH Roadstyling, gevestigd in Sittard, is met haar 70 medewerkers een landelijk toonaangevende speler op het gebied van reclameoplossingen en interieurtoepassingen. Het familiebedrijf is al sinds 1989 actief op het gebied van onder andere signing, buitenreclame, bewegwijzering, voertuigreclame en promotieartikelen. Men verzorgt hierin het hele traject van ontwerp tot en met montage op locatie. In Limburg is MH Roadstyling al vele jaren marktleider.

Mooie aanvulling

Een aantal specialismes van WeFo print zijn een mooie verbreding van de mogelijkheden van MH Roadstyling. Zo heeft men uitgebreide kennis van het verwerken van X-board plaatmateriaal, inclusief de speciale toepassingen hiervan. X-board is een zeer duurzaam plaatmateriaal, geheel gemaakt van restproducten/afvalproducten van suikerriet.
Daarnaast beschikt WeFo Print met het uitgebreide machinepark over een aantal machines en bijbehorende toepassingsmogelijkheden die MH Roadstyling nog niet kende. Ook dat geeft meer mogelijkheden om koploper te blijven en in te spelen op de steeds toenemende duurzaamheidsbehoefte in de markt.

Gezamenlijk onder één dak

WeFo Print blijft voorlopig actief vanuit de huidige locatie in Herkenbosch. Voor het einde van dit jaar zullen de machines en werkprocessen worden geïntegreerd op de locatie van MH Roadstyling aan de Havikstraat 9 in Sittard

Cookieinstellingen