By SAM – lingerie Sittard zoekt overnamekandidaat

Foto: SGN

Samantha Ossel stopt met haar lingeriezaken in Maastricht en in Sittard. Voor Sittard zoekt zij nog een geschikte overnamekandidaat.

“Het is tijd voor een nieuw avontuur en daarmee komt voor mij een eind aan het lingerie tijdperk. Met veel plezier kijk ik terug naar de afgelopen 11 jaar. Een periode waarin bijzondere contacten tot stand zijn gekomen en waar we deel mochten zijn van jullie verhaal. Nu is het tijd om open te staan voor nieuwe avonturen en meer van mijn gezin te genieten,” aldus Samantha.

Sittard zomercollectie

De vestiging in Sittard gaat door tot september 2024. Hier kunnen jullie de zomercollectie lingerie en badmode verwachten, die nu begint volop begint binnen te komen.

Overname Maastricht

Per 1 april 2024 gaat de vestiging in Maastricht over naar Stephanie en Jesse van Sarneel Maastricht. Deze local’s gaan Sarneel uitbreiden met een tweede vestiging en zij voeren een deel van de merken die jullie van ons gewend zijn.

Leegverkoop

Dinsdag 9 januari 2024 start BY SAM – lingerie Maastricht de leegverkoop, met korting op de collectie*. Tegoed- en cadeaubonnen kunnen tot 30 maart 2024 worden ingeleverd. Kijk op Facebook voor actuele kortingen en openingstijden.

Ondernemer worden in Sittard?

Wat Sittard betreft: ken of ben je iemand met passie voor lingerie die graag als ondernemer aan de slag wil? Stuur dan een e-mail aan [email protected].

Cookieinstellingen