LimburgMakers goed voor 9 miljoen aan innovatieprojecten

Het innovatieprogramma voor de Limburgse maakindustrie, LimburgMakers heeft in zijn eerste bestaansjaar bijna 9 miljoen euro aan investeringen in innovatieprojecten losgemaakt. Deze investeringen staan gelijk aan ruim 600 extra arbeidsjaren.

In totaal is bijna € 2,5 miljoen subsidie verleend aan 60 bedrijven uit de Limburgse maakindustrie, met evenveel ideeën voor nieuwe hoogwaardige producten of productieprocessen. Om die ideeën los te maken organiseerde LimburgMakers diverse bijeenkomsten die door in totaal 250 bedrijven werden bijgewoond.
LimburgMakers is een programma van Provincie Limburg en wordt uitgevoerd door NV Industriebank LIOF en Kamer van Koophandel. Tot medio 2016 staan er nog vele interessante bijeenkomsten op de planning. Op korte termijn bijvoorbeeld rond onderwerpen als Intellectueel Eigendom, 3D-printing en ‘Internet of Things’. 
Mede geïnspireerd door deze bijeenkomsten kunnen maakbedrijven met innovatieplannen rekenen op ondersteuning bij het uitwerken van hun plannen, van idee tot business, en daarbij gebruikmaken van de subsidie-instrumenten. Er blijven dus nog volop mogelijkheden om succesvol te innoveren en ondernemen!
Cookieinstellingen