‘Specsavers steunt’ geeft cheque aan harmonie St.-Joseph

Foto: Marion Willemsen

De Stichting ‘Specsavers steunt’ heeft een cheque van 3300 euro overhandigd aan harmonie St.-Joseph in Sittard.

Dankzij de Stichting ‘Specsavers steunt’ krijgen lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance financiële ondersteuning. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. De stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag wordt onder andere aan lokale doelen geschonken die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar – aan het einde van de spaarronde – maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Voor het jaar 2014 was dat dus harmonie St.-Joseph. Op zaterdag 28 maart overhandigden Ruud Vliegen en Annete Maas van Specsavers in Sittard de cheque aan harmonievoorzitter Carl Maas en de leden Floren Hendriks (13 jaar) en Iris van der Heijden (14 jaar). Met het bedrag worden twee nieuwe hoorns gekocht.

Voor het jaar 2015 heeft Specsavers de Èngele van Zitterd-Gelaen uitgekozen als lokaal goed doel.

Cookieinstellingen