Schinveldse Bossen-route zeer populair, nu al in Top 3 Zuid-Limburg

Foto: VVV Zuid-Limburg

De in september gelanceerde 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen blijkt een doorslaand succes te zijn. De grootschalige campagne overtreft de verwachtingen.

In de korte tijd dat deze route bestaat is deze inmiddels beland in de top 3 van populairste wandelroutes van Zuid-Limburg en is de routebeschrijving gedurende de eerste maand ruim 2.500 keer gedownload. Tevens is de 1ste druk van de brochure met een oplage van 5.000 stuks volledig uitgegeven en is men toe aan een herdruk. Dit blijkt uit de statistieken van de ‘landingspagina’ schinveldsebossen.nl en vvvzuidlimburg.nl/wandelen.

De gouden wandelroute, digitaal en in brochure

VVV Zuid-Limburg werkt op hun site vvvzuidlimburg.nl voor routestructuren met een digitaal systeem ‘routeyou’. Regelmatig past VVV Zuid-Limburg de top drie favoriete routes aan op basis van de populariteit van de routes.

De 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen, welke inmiddels dus behoort tot de drie favoriete routes van Zuid-Limburg, is ontwikkeld om de bezoekers kennis te laten maken met de Schinveldse Bossen: het grootste aaneengesloten bosgebied van Zuid-Limburg. De route is goed bewegwijzerd middels paaltjes en eenvoudig herkenbaar aan de 5 gouden sterren op de paaltjes. Voor een plattegrond en achtergrondinformatie over de Schinveldse Bossen is de wandelroute zowel digitaal als in een gratis brochure te verkrijgen. De brochure is verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels, Servicepunten en diverse horecagelegenheden in Schinveld.

‘Landingspagina’

Bekijk de website www.schinveldsebossen.nl voor unieke sfeerimpressies in beeld en geluid, extra achtergrondinformatie over het natuurgebied, de digitale route, de openingstijden en adressen van de horecagelegenheden en de startpunten van de routes.

www.vvvzuidlimburg.nl/wandelen

VVV Zuid-Limburg heeft sinds het begin van 2016 bijna 300 wandelroutes online beschikbaar op haar website vvvzuidlimburg.nl/wandelen. Hierop zijn alle gemeentelijke bewegwijzerde wandelroutes terug te vinden. Op de website is ook een top 3 van meest populaire routes te vinden van Zuid-Limburg. De onlangs opgewaardeerde Schinveldse bossen-route is met stipt in deze ranglijst binnen gekomen. Enkel de kastelenroute in het Geuldal (Valkenburg) en de cultuurroute in Eijsden-Margraten hoeft Onderbanken nog voor zich te dulden.

Ontdek, beleef en geniet van dit onontdekte pareltje onder de natuurgebieden in Zuid-Limburg! Vooral in het najaar met de wisselende kleurenpracht in het afwisselende landschap zijn de Schinveldse Bossen zeer aantrekkelijk en betoverend.

Cookieinstellingen