Eaters Geleen wordt Limburg Eaters

IJshockey-eredivisionist Eaters Geleen ondergaat een naams- en huisstijlwijziging. Vanaf het nieuwe seizoen wordt er gehockeyd onder de bredere naam Limburg Eaters. 

Reden voor deze stap is dat de lokale sponsorvijver niet meer voldoende middelen oplevert om een solide financiële basis onder de enige Limburgse ijshockeyploeg te leggen.
Eaters: “Vroeger waren een club-hart en affiniteit met de sport genoeg om potentiële sponsoren een topclub als de Eaters te steunen. Tegenwoordig moet een topsportorganisatie voor ondernemers meer te bieden hebben dan reclameborden langs het speelveld. Ondernemers hebben de hand op de knip en geven hun geld enkel uit als ze daar iets voor terugkrijgen. ‘Wat levert het mij als bedrijf op?’ hoor je steeds meer.”
De economische hoogtijdagen zijn voorbij. Eaters verloor een jaar geleden zijn hoofdsponsor en heeft dat nooit goed kunnen opvangen. “Er moet dus nieuw levensbloed in de club worden gepompt zonder daarbij de huidige sponsoren te vergeten.” 
De Limburg Eaters business-club moet het interessante zakelijke platform zijn dat het voor Limburgse sponsoren aantrekkelijk moet maken om zich met de club te verbinden. De club zal bij dat voornemen worden ondersteund door een professionele Limburgse zakelijke netwerkorganisatie. Daarnaast wil Communicatiebureau de Mannen van 80 (Mv80) de Eaters-organisatie en met name de business-club goed in de markt gaan zetten. De samenwerking met Mv80 heeft al geresulteerd in een nieuwe huisstijl en een nieuw beeldmerk en binnenkort wordt ook de website vernieuwd.
Cookieinstellingen