LACO-Eaters Limburg verslaat Neusser EV

Nadat zaterdagavond in Turnhout werd gewonnen van Whitecaps stond zondagavond de eerste oefenwedstrijd op de eigen ijsvloer in Geleen op het programma.

In LACO Glanerbrook kwam Eaters goed voor de dag. Dave van Mol bracht Lars Engwegen in de positie om het eerste thuisdoelpunt van het nieuwe hockeyseizoen voor Eaters te scoren (4:50). Mjelleli tekende voor 2-0 (6:16) en Tom Marx bracht met zijn eerste doelpunt voor Eaters (6:49) de 3-0 op het scorebord. Dat was uiteindelijk ook de ruststand na de eerste periode.
In de tweede periode scoorde Pippo Limnell voor Eaters al na 23 seconden de 4-0. Nog geen minuut later scoorde Jeffrey Mens 5-0 (21:12), waarna zijn broer Bryan 27 seconden later hetzelfde deed: 6-0 (21:39). Ook Akim Ramoul wist in de tweede periode het net nog te vinden: 7-0 (SH, 31:09). De Duitsers wisten in de tweede periodevoor de eerste keer het net te vinden. Een hard schot ging over de vanger van goalie Rowan Delil heen (7-1, 36:19).
LACO-Eaters Limburg bleek zondagavond een maatje te groot voor Neusser EV. In de derde periode ging de score rap naar de dubbele cijfers, waarbij Joey Geurts zijn eerste doelpunt voor Eaters liet noteren en Jord Smit hetzelfde deed. De teller stokte uiteindelijk bij 15-1. Neusser EV speelde zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen. Eindhoven won die wedstrijd met 6-0.
Cookieinstellingen