Stevens onder grote druk bij VfB Stuttgart

Foto: Football.ua [CC-BY-SA-3.0]

Nu het Huub Stevens ditmaal niet lijkt te willen lukken om de slechte resultaten van VfB Stuttgart een halt toe te roepen staat ook zijn positie ter discussie.

Dat meldt de Duitse krant Bild. Stevens volgde eind vorig jaar Armin Veh op, die het veld moest ruimen wegens slechte prestaties van het eerste elftal. Bild verwacht dat Stevens wordt opgevolgd door Alexander Zorniger. Dat zou dan de vijfde trainerswissel in anderhalf jaar zijn!

Sittardenaar Stevens is voor de tweede keer als crisisbezweerder actief in Stuttgart. In het seizoen 2013-2014 schoot Stevens met succes de club te hulp, waardoor degradatie kon worden afgewend. Ditmaal lijkt het echter niet te willen lukken om het elftal beter te laten presteren. De club staat momenteel op de laatste plaats van de ranglijst. De verschillen met de andere clubs in de onderste regionen van de Bundesliga zijn momenteel wel nog overbrugbaar. Alleen drie punten in de komende wedstrijd tegen het als veertiende geplaatste Herta BSC kunnen Stevens’ trainerschap bij Stuttgart verlengen, zo verwacht Bild.

Cookieinstellingen