OCI Nitrogen-Lions trekt twee nieuwe spelers aan

Foto: OCI-Lions 2016-2017

Regerend landskampioen OCI Nitrogen-Lions heeft met Tristan Boiten en Björn Maquardt voor komend seizoen twee nieuwe spelers aangetrokken.

De 18-jarige Tristan Boiten komt over van SMEZO/BFC waarmee hij enkele weken geleden het kampioenschap in de Eerste Divisie behaalde. Tristan is een talentvolle hoekspeler die zijn jeugdopleiding genoot bij het Belgisch-Limburgse Initia Hasselt waar zijn vader, Luc Boiten, trainer van de hoofdmacht was. Tristan zal komend seizoen uitkomen voor het talententeam van OCI-Lions.

De tweede aanwinst is een oude bekende van OCI-Lions. De 26-jarige Björn Marquardt kwam tussen 2009 en 2011 ook al uit voor de Limburgse topploeg. Marquardt is een linkeropbouwer die eerder in de Duitse competitie uitkwam voor TV Roetgen, TV Korschenbroich, Bayer Dormagen en Borussia Mönchengladbach. Met Marquardt haalt OCI-Lions zowel ervaring als fysieke kracht in huis.

Naast deze twee versterkingen hoopt OCI-Lions deze week ook nog de contracten met enkele bestaande selectiespelers te verlengen.

Cookieinstellingen