Lente begonnen: tijd voor een opfrisbeurt

De lente is begonnen. De bezem gaat door het huis tijdens de grote voorjaarsschoonmaak, de tuintjes worden weer aangeharkt en klaargemaakt voor het nieuwe groei- en bloeiseizoen en de schuurtjes worden opgeruimd.

Na al dat werk bent u zelf wellicht ook toe aan wat extra onderhoud. Daarom heeft Salon Mano in Geleen in de maanden april en mei een aantrekkelijke aanbieding voor een lentebehandeling van Bernard Cassière op het programma staan. Een behandeling van anderhalf uur. Wat staat u daarin allemaal te wachten?

  • Mini facial: reiniging van het gezicht, epileren/harsen wenkbrauwen, gezichtsmasker Bernard Cassière (duur: 30 minuten).
  • Cocktailbehandeling: een heerlijk ontspannende behandeling van Bernard Cassière bestaande uit een bodyscrub en een massage waarbij u kunt kiezen uit drie heerlijk geurende cocktails (Mojito, Pina Colada, Tequila Sunrise; duur: 30 minuten).
  • Hands Only: manicure bestaande uit vijlen, handmassage en paraffinebad handen (duur: 30 minuten).
  • Verder gratis biologische aromatherapie van Oscar & Babbette: lavendelbloesem, Braziliaans rozenhout, amandel en een subtiel vleugje zuiverende rozemarijn (100% natuurzuivere atmosfeerparfumering en biologische eco-sojawas geurkaarsen op basis van honderd procent natuurlijke etherische oliën).

Kijk ook eens op de website van Salon Mano, daar staan al hun nieuwe behandelingen en producten vermeld. Verder heeft de leukste kapper van Limburg diverse kortingsacties voor u, zoals gratis natural tanning van Marc Inbane van het gelaat en decolleté bij een gecombineerde knip- en verfbehandeling, vijf euro korting op de producten van Revitalash, Revitabrow en Revitahair en tien procent korting op Flip in Hair/Hairworkxx en Great Lengths producten.

Meer informatie
» Website 
» Facebook

Cookieinstellingen