3000 prijzen te winnen op Outlet Shopping Day Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tijdens de Outlet Shopping Day die zaterdag 5 september in het gezellige Sittardse stadscentrum wordt gehouden pakken de winkeliers behalve met super aantrekkelijke aanbiedingen ook nog eens uit met in totaal 3000 prijzen en prijsjes.

Bezoekers die een aankoop doen in een van de 300 winkels in de binnenstad krijgen een voucher waarmee ze op de Markt een bal uit een grote ballenbak mogen trekken met daarin gegarandeerd een prijs. De prijzen variëren van een gratis kop koffie tot een complete gratis onderhoudsbeurt van uw fiets bij Giant Store Sittard-Geleen op de Paardestraat ter waarde van 70 euro, een cadeaubon van 40 euro van Bormans Modeschoenen op de Steenweg, diverse cadeaubonnen van kinderkledingwinkel Stoer & Zo op de Walstraat en een fraai trainingspak van Hendriks Mode op de Rijksweg Noord. En ook de horeca op de Markt heeft het een en ander in petto.

Veel aandacht
Centrummanagement Sittard heeft een aantal flyeracties ondernomen en daarmee veel media-aandacht voor het Sittardse winkelcentrum weten te krijgen. Zo werd afgelopen woensdag geflyerd in Tudderen. Daarbij waren de krant én Sittard-Geleen.nieuws.nl aanwezig. Donderdag kregen de bezoekers van de Sittardse weekmarkt een flyer van de Outlet Shopping Day in handen gedrukt en vrijdag werd er geflyerd in Beek, bij winkelcentrum Makado. Daar werden de flyeraars echter snel weggestuurd. De actie werd daarop voortgezet op de Markt in Beek en later ook nog bij het winkelcentrum van Stein. De afgelopen dagen zijn er duizenden flyers uitgedeeld om de Outlet Shopping Day bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Nu nog hopen op goed weer.

outlet-shoppig-day-affiche

Cookieinstellingen