Picobello verzorgd met Kerst door Salon Mano

Salon Mano, winnaar van de verkiezingen Leukste Kapsalon Limburg in 2014 en 2015, van de Creativiteitsaward 2015 en de titel Beste Kapper Limburg 2014-2015 (Tulpweb), wil er graag voor zorgen dat iedereen er tijdens de feestdagen picobello uitziet.

Salon Mano streeft er daarbij naar om elke klant in de watten te leggen en van top tot teen – tot in de puntjes – te verzorgen.

Daarom komen Mano en zijn team met diverse nieuwe behandelingen, aantrekkelijke kortingsacties en speciale gratis verrassingen. Vanaf omstreeks begin december geeft Salon Mano ruim 300 goedgevulde goodiebags met leuke gratis hair- en beautygeschenken weg aan haar klanten. Bovendien worden in december als extraatje voor de klanten diverse heerlijke seizoensgebonden hapjes en drankjes aangeboden, zoals kerststol, smoothies, koffie met hazelnootaroma, cappuccino met fairtrade Belgische chocolade, warme chocolademelk of een glaasje advocaat met slagroom. Dat klanten Salon Mano waarderen leest u in de klantrecensies.

Vernieuwing
De kapsalon wordt in de loop van december 2015 en januari 2015 vernieuwd, zodat de behandelingen voor de klanten nog comfortabeler en ontspannender worden.Zo worden alle kappersstoelen vernieuwd, komt er een nieuwe muziekinstallatie en kunnen klanten ook gebruik maken van Netflix. Verder worden er videoschermen geplaatst waarop u behalve het laatste nieuws en het weer ook de resultaten van foto- en videoshoots van Salon Mano kunt zien en waarop handige informatie op het gebied van uiterlijke verzorging wordt gegeven.

Nieuwe behandelingen en producten
Salon Mano breidt haar verf- en productassortiment de komende maanden uit met diverse noviteiten, zoals de Steampod Pro 2.0, de Mythic Oil serie met Arganolie en een speciale nieuwe generatie haarverzorging genaamd Pro Fiber van L’Oréal.

De schoonheidssalon van Salon Mano biedt nieuwe massage, gezichts- of lichaamsbehandelingen aan. Ook worden specialistische behandelingen aangeboden zoals Shiatsu- en pincementmassage en microdermabrasie en cosmeceutische behandelingen. Cosmeceutica is gevormd door de woorden cosmetica en farmaceutica. Met deze benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen. U kunt er tevens terecht voor vakkundige verzorging van uw handen en/of voeten.

Nieuwe visagieproducten van Make-up Studio zijn eveneens ontvangen, zoals het revolutionaire bananapowder, bekend geworden door Kim Kardashian.

Tijdelijke kortingsacties speciaal voor de feestdagen
Salon Mano heeft speciaal voor de feestdagen veel leuke aanbiedingen en kortingen in petto, zowel voor behandelingen als voor kerstcadeaus. Kijk voor meer informatie daarover op de prijslijst van Salon Mano.

» prijslijst Salon Mano

U vindt Salon Mano op de Henri Hermanslaan 108 in Geleen, telefoon 046-4490150, e-mail [email protected].

» Facebook | Instagram | Twitter | Youtube | Pinterest | website

Logo-Salon-Mano-banner-620-breed

Cookieinstellingen